Udkommer den 2. december 2021

Susi Hyldgaard & Regine Wowk
Vuggesange
Genre: Crossover jazz, visejazz
Tilgængelig på alle større streamingtjenester og som download (iTunes) fra 2. december 2021

Med Vuggesange ønsker duoen Susi Hyldgaard & Regine Wowk at give et musikalsk kram til alle, som har brug for at falde lidt til ro, når dagen er ved at være slut. En slags ”Solen er så rød mor” eller ”Elefantens Vuggevise”, bare for voksne. Sange, du kan synge for dig selv eller for andre. Sange, du kan synge alene eller sammen med andre. Sange du kan lytte til, når du har brug for at vide, at du har gjort det godt nok, og at det hele nok skal gå. Eller sange, du bare lytter til, når du har lyst.
Alle sangenes klaverarrangementer er tilgængelige på noder, som er lette at spille.

Susi Hyldgaard er komponist, vokalist og pianist. Hun har en kandidatgrad i musikvidenskab fra Københavns Universitet og har arbejdet med kunstnere som Michael Mantler, Robert Wyatt, Nils Landgren, NHØP, Jack Bruce, Aldo Romano, Dickson Hinchliffe, Matthew Herbert, Thomas Knak og Kasper Winding. Hun har udgivet flere albums, blandt andet på enjarecords.com samt turneret i Canada, Frankrig og Tyskland.
Hun arbejder også under kunstnernavnet Sgaard med sine klaverværker. I 2020 afsluttede hun sin uddannelse som psykoterapeut

Regine Wowk har arbejdet som kommunikationskonsulent, siden hun blev færdig som Cand. Phil. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet i 1996. Hun har sunget og spillet klaver siden barndommen. Vuggesange er hendes debut som tekstforfatter.
Sammen udgør de en tæt enhed, når de deler deres passion for at udtrykke tanker og følelser i ord og musik.

Vuggesange er indspillet i Soundscape Studio, august 2021.
Pressefoto: Rune Pedersen
Cover: Shawna Mercano

For yderligere information:
Susi Hyldgaard: susi.hyldgaard@gmail.com, 2262 8556
Regine Wowk: regine@wowk.dk, 5129 3674
Facebook: www.facebook.com/vuggesange

Presserum med pressefotos, coverfoto m.m. findes på dette link.

Trackliste

Når natten er allermest sort (3:29)
Denne dag (2:44)
Verden vugger (3.49)
Havet, skoven, vinden (2:55)
Nattekassen (2:55)
Du behøver ikke sove (4:39)